Kayıtlar

Mayıs, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Maldivler Balayı Yorumları

Resim
Maldivlere tatile giden çiftlerden yorumları sizler için derledik. Maldivler Yorumları "Selin'le Dünya" Maldivler Yorumları - Keyifli Gelinler

Maldivler Fiyat

Maldivlerde fiyatlar bir çok etkene göre değişmekle birlikte tatil bütçeleri 1500$ ile 25000$ arasında değişmektedir. Maldivler Tatilinde Fiyatları Etkileyen Faktörler Yılın hangi döneminde gideceğiniz. Kalmak isteyeceğiniz otel tercihiniz. Otelinizin bulunduğu Atol. Atolün uluslararası havalimanına uzaklığı. Tercih ettiğiniz villa yada konaklama tipi. Konaklama planı tercihiniz. Aktivite tercihleriniz.

Yorumları

Yorum tercih için en önemli etkenlerden biri. Bizlerde araştırma esnasında en çok yorumlara göz atıyoruz. Maldivlere giden çiftlerin yorumlarını seyahat bloglarında ve tur şirketlerinin sosyal mecralarda bulunan adreslerinde inceleyebilirsiniz.

Maldivlerde Hava Durumu

Resim
Hava Durumu Tropik iklim kuşağında bulunan Maldivler'de yılın her dönemi yaz ve muson iklimi kendini göstermektedir. Zaman zaman rüzgar ve yağış olabilen havada bu etkiler 1 günden fazla etki göstermemektedir. Tüm yıl süresince hava sıcaklığı 28-30 civarında seyrettiğinden dolayı istenilen dönemde ziyaret edilebilmektedir.

Maldivler Merak Ettikleriniz

Jet Fadıl olarak anılan Fadıl Akgündüz'ün "Caprice Gold Maldivler" ismiyle açıkladığı Maldivler'de adanın üzerine otel inşası ve bunun Türkiye pazarında reklamlarla duyuru yapılması sonucunda bazı tatil severler tarafından rezervasyonlar yapılmış fakat sonrasında anlaşma sağlanamaması sebebiyle tesis inşası ileri ki bir tarihe ertelenmiştir.

Maldivler ETS

Maldivler'e tur düzenleyenleyen firmaların başında ETS Tur gelmektedir. Fakat biz Maldivlere ETS ile gitmeyi tercih etmedik. Uçak biletlerimizi ve erken ödeme avantajlarını kullandığımız Maldiveclub acentası ile gitmeye karar vererek düğün hazırlıkları esnasında bu konuları neticelendirdik.

Maldivler Nerede

Maldivler Hint Okyanusunun ve Hindistanın hemen yanıbaşında bulunan Sri Lankanın Güneyinde bulunmaktadır. Dünya genelinden uçak seferleri gerçekleştirilen adalara en yakın Sri Lanka'dan ulaşım sağlanabilmektedir.

Maldivler Balayı

Balayınız ve düğün yaklaşıyorsa sizde en uygun olabilecek rotaları arıyorsunuz demektir. Maldivler yeni evlenen çiftlerin nikahtan sonra rahat bir nefes alıp anılarını tazeleyebilecekleri imkanlarla dolu olan okyanus üzerinde bulunan balkonları, jakuzili vilları, uzanıp eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceğiniz kumsalları ve dünyaca ünlü zengin su altı yaşamıyla sizleri bekliyor. Maldivlerde balayı fiyatlarını incelemek istiyorsanız fiyat kısmından detayları öğrenebilirsiniz. Maldivler balayı yorumları Maldivler de en güzel balayı odası

Maldivler Turu

Romantik bir kaçamak yada balayı seyahatleri için Maldivler'e çiftlere özel tercihleri göz önüne alınarak  butik turlar düzenlenmektedir. Uçak biletlerinin toplu olarak alındığı avantajı seçeneklerle tatil fiyatı hesaplı hale gelebilmektedir.

Maldivler Uçak Bileti

Resim
Maldivler uçak biletleri sezonda yüksek olmakla birlikte uygun dönemlerde fırsat niteliğine fiyatlarla  Maldivler uçak bileti arama sayfasından uygun dönemleri sorgulayabilirsiniz. satın alınabilmektedir. Sezon dolayısıyla en ekonomik uçak bileti dönemi Eylül ayıdır. Dilerseniz sizde Maldivlere Sefer Düzenleyen Uluslararası Hava Yolu Firmalarını inceleyebilirsiniz. Maldivlere Uçuş Düzenleyen Uluslararası Hava Limanları Dharavandhoo Island Bangkok Kaadedhdhoo Gan Island Dubai                              3 Saat Colombo İstanbul                           7 Saat Maldivler kaç saat diye merak eden tatil severler için burada en önemli soru nereden ulaşılacağıdır. Aşağıda farklı hava limanlarından Maldivler'e uçuş süresinin kaç saat süreceğini sunalım. Türk Hava Yolları Ethiad Emirates Türk Hava Yolları

Maldivler Otelleri

Resim
Ada otelleri ve şehir otelleri bulunmaktadır. Turistler genellikle ada otellerini tercih etmektedirler. Uluslararası havalimanı bulunan Male şehrinden adalara tarifeli seferler, deniz uçağı ve bot ile ulaşım imkanları sağlanmaktadır. Ucuz Maldivler Otelleri fiyatları dönemde bulunan en düşük otellerdir. Sizde uygun fiyatlı otel arayışındaysanız listedeki otelleri incelemenizde fayda var. Dusit Thani Maldives - Baa Atol Kuredu Resort & Spa Maldivlerde Otel Fiyatları Birçok tatil sağlayıcısı tarafından araştırma yapabilir bunlar arasında en uygun olanları karşılaştırabilirsiniz.  Birçok ayrı sağlayıcıdan hatta otellerden bile fiyat alabilirsiniz. Bir çok otelin kendi sitesi var.

Maldivlerde Tatil

Tehlikeli değildir.

Maldivlere nasıl gidilir

Maldivler

Resim
Yeryüzünün en romantik seyahat rotası ve dünyanın sayılı güzellikleri arasında yer alan Maldiv Adaları Hint Okyanusunda bulunan Maldivler 4 Ana Ada Grubu(Atol) bünyesinde, 1200 küçük ve büyük çaplı adalardan oluşuyor. Tektonik yapısı dolayısıyla benzersiz olan kumları ayaklarınızın muhteşem bir deneyim yaşayacağı sahiller oluşturuyor. Topaz renkli denizi, bembeyaz kumları ile unutulmaz Maldivler.. Tarih boyunca geçiş güzergahında bulunan Maldiv Adaları 1900'lü yılların başına kadar İngiliz himayesinde bulunduktan sonra bağımsızlığını ilan ederek Cumhuriyet olarak yönetilmektedir. Balayı ve yıldönümü birliktelikleri için eşsız fırsatlar ve deneyim imkanları sunan adalar misafirperverlikleriyle tüm dünyaya ün salmış vaziyettedir.